Sponsors

Op dit moment hebben we contacten met verschillende bedrijven die overwegen ons te sponsoren. Een aantal heeft al toegezegd:

voestalpine Railpro

voestalpine Railpro is een totaal aanbieder voor de railinfrastructuur, zowel in Nederland als in de omringende landen. Als Supply, Logistics & Servicemanager bieden zij een breed gamma van producten, logistieke diensten en services. Het bedrijf is onderdeel van voestalpine in Linz (Oostenrijk).

voestalpine Railpro heeft haar strategisch beleid voor de komende jaren afgebeeld als een bergbeklimexpeditie met verschillende basiskampen. De Everest expeditie past in die benadering.

Gecko Climbing Outdoor&Travel

Gecko Climbing is in 2003 opgericht door Jort Veen met als doel het importeren en distribueren van kwaliteits klim- en  outdoorproducten. Na zich aanvankelijk alleen op de klimsport te hebben gericht is vanaf 2007 het aanbod verruimd met het importeren en vertegenwoordigen van hoogwaardige reis- en kampeerproducten.

Jort Veen sponsort niet alleen maar geeft ook advies over de trainingsopbouw, met het doel een optimale conditie en te kunnen pieken tijdens de beklimming.

 

Rubytec®

Het Nederlandse merk Rubytec® heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van innovatieve outdoor- en reisbenodigdheden.

Zo is er de Smart Energy-serie. Deze serie bestaat uit een aantal slimme (zak)lampen en opladers die een belangrijke eigenschap heeft: ze hebben géén batterijen nodig.

Goed voor het milieu en prettig voor de portemonnee. Een van deze producten is de uiterst succesvolle zaklamp Kao: onmissbaar aan elke sleutelbos. Bekijk hier de video.

De serie warmers bestaan o.a. uit de milieuvriendelijke disposable handwarmers Saba en Naha, beiden goed voor uren warmte onderweg (of tijdens de topbeklimming).

Kijk voor meer slimme producten van het Nederlandse merk Rubytec op de website